Tartalomjegyzék Alliance of Destiny
World of Warcraft Guild EU-Arathor

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok    
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Nefarian Down
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
NN
Fórum Elitist
Fórum Elitist

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 5:07 am    Hozzászólás témája: Nefarian Down Hozzászólás az előzmény idézésével

WASD Skill powa Very Happy

P.O.S Rules aktiv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Therathill
Fórum Initiate
Fórum Initiate

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 5:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

háth srácok gratulálok az egész csapatnak.....
nagyon jok vagytok! Exclamation Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kubatov
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 7:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Grat mindenkinek!
A tegnapi naptól kis csapatunk teljesn BWL kompatibilitást tudhat magáénak, ráadásul mindezt felháborítóan gyorsan sikerült elérnünk.
Bevallom, nekem is könybe lábad a szemem, amikor lefeküdt az a hatalmas dög. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen tökös, elszánt csapat tagja lehetek.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Noon
Raid Leader of
Raid Leader of

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 7:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aki kepet hianyol talan nezzen el a weboldalra Wink
Teki
Hammer of Dawn

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 8:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mit is mondhatnék....
Királyok vagyunk! Very Happy

Profiler link halott, nesztek armory

Sámli az Armoryn, mikor épp elérhető...

"A KIVÉTEL ERŐSÍTI A VAKBELET!”
Vissza az elejére
Cavalera
Vendég
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 8:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon jók voltunk, grat mindenkinek, és grat a lootnyerteseknek is Very Happy Hatalmas élmény volt ezt átélni!
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 8:45 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gratulálok a csapatnak, ügyesek vagytok!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
NN
Fórum Elitist
Fórum Elitist

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 9:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enyves mizu veled biztos vitorlázol Smile De ha kedved tamad felnézni hajrá Smile

P.O.S Rules aktiv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
NN
Fórum Elitist
Fórum Elitist

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 9:19 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Áh TnT tölsd mar fel a 21xx X 18xx képet nekem az kell Very Happy

P.O.S Rules aktiv
Vissza az elejére
Noon
Raid Leader of
Raid Leader of

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 9:23 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.tntmax.hu/nefidown.zip
Szenta
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 9:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is szeretném megköszönni mindenkinek a példanélküli koncentrációt és felkészültséget amit a csapat tegnap produkált...eszméletlen volt...minden kaszt beleadott apait - anyait...
Amikor az első komoly próba után láttam hogy 30%, dobtam egy hátast...aztán 14%... remegett a kezem Very Happy és a következő alkalommal már feküdt, akkor már csak sikítozni tudtam.
Nem is tudom volt e olyan a szerveren hogy egy ilyen kaliberű bosst első találkozásra elfenekelnek...de nem is érdekel...
Laughing
Az élmény leirhatatlan volt !!!!! Mindenki tette a dolgát.. uhhh...ez kész...

És még valami... kicsit olyan mint egy Oscar díj átadás, de mint kasztvezető kikívánkozik, és nem bírom benttartani:
Köszönöm az papjainknak - Nntrm, Dagdra, Mindenható, Finalhope - a jók vagytok srácok..nagyon jóóók !!! A tudásotok legjavát fektették a killbe, örülök hogy köztetek lehetek !!!

I AOD
J3rry
Fórum Elitist
Fórum Elitist

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 10:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wáááááháááááá!!!!!!!
Gratula mindenkinek!
kár hogy nem lehettem, de még mindig nem sikerult feltolteni a wowot =(

remélem video is készult!!!!

még1szer gratula!!!!
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 11:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szenta fején találta a szöget!
Ennyire koncentráltan, egyet akarva, higgadtan, hatékonyan együtt játszani 40 játékost még nem láttam! Minden próba egy hatalmas lépés előre, mint kés a vajban törtünk előre, minden ismétlés mérföldekkel jobb volt, mint az amúgy sem lebecsülendő előző! Amikor a 3. nekifutásra az első fázist olyan simán leküzdöttük, érezni lehetett, hogy meg fog történni a hihetetlen! Leírhatatlan volt az érzés, mikor hallottam a végén a diadalüvöltést! Mindenkinek köszönöm, hogy átélhettem, nyagyszerű csapat vagyunk!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Szempilla lvl 29 UD Mage in Ragnaros
Minimum lvl 42 Gnome Warlock in Shadowmoon
Repeta lvl 70 Troll Hunter in Balnazaar
Pipetta lvl 10 Troll Mage in Balnazaar
Vissza az elejére
Barbi
Fórum Initiate
Fórum Initiate

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 11:27 am    Hozzászólás témája: GRAT Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi!, grat!!! nagyon vagytok Smile

Arról az IF-es "buliról" nincs véletlen egy video? Smile
Tntmax
Fórum Elitist
Fórum Elitist

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 11:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Videot sajnos nem készítettem, most már bánom.. volt eszembe az első próba után, de mégsem indítottam frapsot, hogy ne fogja meg nagyon a gépet és egy beröccenés miatt késsen egy flash heal is pár századmásodpercet Smile Képeket csináltam egy keveset de azokat is csak a végéről (Noon linkelte feljebb a képeket zippelve), meg van pár képem az SW/IF felvonulásról, majd felteszem őket.

És mégegyszer, szeretnék gratulálni mindenkinek aki ott volt és azoknak is akik nem tudtak ott lenni, de a mai napig kitartottak a kis klánunk mellett, a nehéz időkben sem fordultak el tőlünk, ez az igazi összetartás és csapatszellem! Cool
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.