| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
NN Fórum Elitist

Csatlakozott: 2005.12.21. Szerda 14:03 Hozzászólások: 543 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 5:07 am Hozzászólás témája: Nefarian Down |
|
|
 _________________ Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogyan kell viselkedni nyilvános helyen.
WASD Skill powa
P.O.S Rules aktiv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Therathill Fórum Initiate

|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 5:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
háth srácok gratulálok az egész csapatnak.....
nagyon jok vagytok!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kubatov Member of

Csatlakozott: 2005.12.21. Szerda 8:01 Hozzászólások: 728 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 7:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
Grat mindenkinek!
A tegnapi naptól kis csapatunk teljesn BWL kompatibilitást tudhat magáénak, ráadásul mindezt felháborítóan gyorsan sikerült elérnünk.
Bevallom, nekem is könybe lábad a szemem, amikor lefeküdt az a hatalmas dög. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen tökös, elszánt csapat tagja lehetek. _________________ Kubatov
A halállistám első 10 helyén számok vannak,...parkolóőrök azonosítói. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Noon Raid Leader of

Csatlakozott: 2005.12.21. Szerda 22:47 Hozzászólások: 1286 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 7:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
aki kepet hianyol talan nezzen el a weboldalra  _________________ Noon (Happy) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Teki Hammer of Dawn
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cavalera Vendég

Csatlakozott: 2006.04.18. Kedd 9:24 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Salgótarján/Budapest
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 8:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nagyon jók voltunk, grat mindenkinek, és grat a lootnyerteseknek is Hatalmas élmény volt ezt átélni! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enyves Member of

Csatlakozott: 2005.12.23. Péntek 18:31 Hozzászólások: 426 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 8:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
Gratulálok a csapatnak, ügyesek vagytok! _________________ Enyves - Rym
- Rogues do it from Behind - |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
NN Fórum Elitist

Csatlakozott: 2005.12.21. Szerda 14:03 Hozzászólások: 543 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 9:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Enyves mizu veled biztos vitorlázol De ha kedved tamad felnézni hajrá  _________________ Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogyan kell viselkedni nyilvános helyen.
WASD Skill powa
P.O.S Rules aktiv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
NN Fórum Elitist

|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 9:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Áh TnT tölsd mar fel a 21xx X 18xx képet nekem az kell  _________________ Igazából sosem növünk fel, csak megtanuljuk, hogyan kell viselkedni nyilvános helyen.
WASD Skill powa
P.O.S Rules aktiv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Noon Raid Leader of

Csatlakozott: 2005.12.21. Szerda 22:47 Hozzászólások: 1286 Tartózkodási hely: Bp.
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szenta Member of

Csatlakozott: 2006.02.14. Kedd 15:20 Hozzászólások: 1124 Tartózkodási hely: Ulánbátor
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 9:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én is szeretném megköszönni mindenkinek a példanélküli koncentrációt és felkészültséget amit a csapat tegnap produkált...eszméletlen volt...minden kaszt beleadott apait - anyait...
Amikor az első komoly próba után láttam hogy 30%, dobtam egy hátast...aztán 14%... remegett a kezem és a következő alkalommal már feküdt, akkor már csak sikítozni tudtam.
Nem is tudom volt e olyan a szerveren hogy egy ilyen kaliberű bosst első találkozásra elfenekelnek...de nem is érdekel...
Az élmény leirhatatlan volt !!!!! Mindenki tette a dolgát.. uhhh...ez kész...
És még valami... kicsit olyan mint egy Oscar díj átadás, de mint kasztvezető kikívánkozik, és nem bírom benttartani:
Köszönöm az papjainknak - Nntrm, Dagdra, Mindenható, Finalhope - a jók vagytok srácok..nagyon jóóók !!! A tudásotok legjavát fektették a killbe, örülök hogy köztetek lehetek !!!
I AOD _________________ AOD fórum vendég és szurkoló amig lehet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
J3rry Fórum Elitist

Csatlakozott: 2005.12.22. Csütörtök 2:22 Hozzászólások: 502 Tartózkodási hely: Mór
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 10:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
wáááááháááááá!!!!!!!
Gratula mindenkinek!
kár hogy nem lehettem, de még mindig nem sikerult feltolteni a wowot =(
remélem video is készult!!!!
még1szer gratula!!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frydeiyy Member of

|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 11:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szenta fején találta a szöget!
Ennyire koncentráltan, egyet akarva, higgadtan, hatékonyan együtt játszani 40 játékost még nem láttam! Minden próba egy hatalmas lépés előre, mint kés a vajban törtünk előre, minden ismétlés mérföldekkel jobb volt, mint az amúgy sem lebecsülendő előző! Amikor a 3. nekifutásra az első fázist olyan simán leküzdöttük, érezni lehetett, hogy meg fog történni a hihetetlen! Leírhatatlan volt az érzés, mikor hallottam a végén a diadalüvöltést! Mindenkinek köszönöm, hogy átélhettem, nyagyszerű csapat vagyunk!
 _________________ Frydeiyy(Péntek) lvl 70 Paladin in Arathor
Plomba lvl 56 Törpe Pap in Arathor
Szilánk lvl 60 UD Rogue in Ragnaros
Szempilla lvl 29 UD Mage in Ragnaros
Minimum lvl 42 Gnome Warlock in Shadowmoon
Repeta lvl 70 Troll Hunter in Balnazaar
Pipetta lvl 10 Troll Mage in Balnazaar |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Barbi Fórum Initiate

|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 11:27 am Hozzászólás témája: GRAT |
|
|
Hi!, grat!!! nagyon vagytok
Arról az IF-es "buliról" nincs véletlen egy video?  _________________ Barbi is death. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tntmax Fórum Elitist

Csatlakozott: 2005.12.22. Csütörtök 1:43 Hozzászólások: 564 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Júl. 04, 2006 11:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
Videot sajnos nem készítettem, most már bánom.. volt eszembe az első próba után, de mégsem indítottam frapsot, hogy ne fogja meg nagyon a gépet és egy beröccenés miatt késsen egy flash heal is pár századmásodpercet Képeket csináltam egy keveset de azokat is csak a végéről (Noon linkelte feljebb a képeket zippelve), meg van pár képem az SW/IF felvonulásról, majd felteszem őket.
És mégegyszer, szeretnék gratulálni mindenkinek aki ott volt és azoknak is akik nem tudtak ott lenni, de a mai napig kitartottak a kis klánunk mellett, a nehéz időkben sem fordultak el tőlünk, ez az igazi összetartás és csapatszellem!  _________________ tntmax@armory |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|