Tartalomjegyzék Alliance of Destiny
World of Warcraft Guild EU-Arathor

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok    
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

ACCOUNT-ot érintő kérdések (lopás,hibák,változások,...)

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Manócska
Fórum Initiate
Fórum Initiate

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 9:29 pm    Hozzászólás témája: ACCOUNT-ot érintő kérdések (lopás,hibák,változások,...) Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !!!

Elöször is elnézéseteket kérem, hogy csak most irom le mindezt, de két napja nincs normálisan netünk itthon, ill. még mindemellett késő estig dolgoztunk tegnap is és ma is...
Szóval...
Többen megkértek rá, hogy írjam le a fórumra az estemet, mikor ellopták az accountomat (mit tettem, hogy történt, hogy kaptam
vissza, stb.)
Mivel mostanában gyakori az account lopás, ill. mindenféle acc.-ot érintő zavarok, ezért most megpróbálok leírni mindent, hogy mit kell tenni ha...
De még mielött... : ha bárkivel történik ilyesmi, és nem tud angolul, vagy nem tudja mit tegyen, vagy bármi kérdése van, az nyugodtan forduljon hozzám, szivesen segitek. Ha nem vagyok benn a játékban, vagy a fórumon, akkor az elérhetőségem:
E-mail: dubanykatica@gmail.com
MSN: d.katica@t-online.hu
( ill. ha rettentően sürgős, akkor el lehet érni a köv. telefonszámon: ********** )

A saját történetemet (hogy velem mi és hogy történt), majd egy másik téma keretén belül irom. (mert asszem nem ez a lényeg)

Most inkább arról, hogy mit kell tenni, hogy lehet észrevenni, kihez kell fordulni, ha bárkivel ilyesmi történik.

Ha bármi gáz van, az ott tünik fel, pl. ha az ember nem tud beloggolni. Ilyenkor a lehetséges problémák:
1. nem működik a szerver
(azt hiszem, ezt a szöveget már mindenki ismeri)
2. nem jól írtad be az account nevét vagy a passwordot
(tehát próbáld ujra, hátha csak valamit félrenyomtál, pl. Caps lock, Num lock, vagy csak nem tudsz írni Smile)
3. lejárt az előfizetésed (nem vettél gamecardot,...)
(ez még mindig jobb, mint a következö 4. pont)
4. gáz van: ellopták az accountodat, vagy valami nagy hiba történt

Ilyenkor a teendők:

1. azonnal felmenni a wow hivatalos oldalára: www.wow-europe.com és itt rámenni (a jobb oldalon található) Account Management-re. Ezen belül megpróbálni beloggolni.
A. Ha sikerül, akkor próbálj ujra meg ujra beloggolni a játékba, amig nem sikerül. (esetleg töröld a WTF könyvtárat)
B. Ha itt sem fogadja el az account nevedet vagy a passwordot, akkor tényleg nagy gáz van.

(Amit ajánlatos még megtenni: lépj be abba a mail fiókodba, amit az account beállitásnál megadtál, és nézd meg jött-e a blizzardtól bármi levél. (Pl. arról, hogy megváltozott a jelszavad...stb. Wink)

2.Ezután a teendő: felmenni a wow oldalára (www.wow-europe.com), jobb oldalt felül klikk a kis kulcsocskára: Retrieve Password
Ezen belül kérni fogják: az accountod nevét, a titkos kérdésedet és a titkos válaszodat, ill. az e-mail cimedet. Mindezt azért, hogy egy uj jelszót küldjenek neked a megadott e-mail cimedre.
(Fontos: azt az e-mail cimet kell itt megadni, amit megadtál az acc. beállításnál, azaz ami az account management-ben szerepel.)
Egy-két perc mulva egy mailben megkapod a Blizzardtól az uj jelszavadat, amivel be fogsz tudni loggolni.

Igen, és itt jönnek a kérdések:

Mi van ha:
1. nem emlékszem a titkos kérdésre, válaszra
2. az az e-mail cimem, amit annó megadtam, már nem müködik
3. nem kaptam uj jelszót
4. ha az uj jelszó nem müködik
5. belépek, és látom hogy eltünt a karakterem, vagy meztelen, eltüntek a cuccai, stb. Szóval, ha látom, hogy nem ugy vannak a dolgok, mint amikor utoljára kiloggoltam...
6. belépek, és minden oké Smile)) (akkor kurva nagy mázlid van... Smile)

Nah...hát ilyenkor a következö van: Sajnos a rengeteg account lopás miatt megszüntették a telefonon, illetve a GM (game master)-en keresztüli account ügyintézéseket, hibabejelentéseket,
egyszóval: az accounttal kapcsolatos mindenféle intézést.
(Két napon keresztül próbáltam hivni Zanzil ügyében Angliát, végig
foglalt volt, mire ma elértem öket, azt a választ kaptam,
hogy nagyon sajnálják, de beszüntették a telefonos segítséget account ügyben, illetve a Game Master sem tud efféle ügyekben
segiteni, csak és kizárólag e-mailen keresztül lehet ez ügyben bármit
is intézni... NEM KOMMENTÁLOM INKÁBB...a mult héten az én ügyemet telefonon keresztül fél perc alatt elintézték...akkor se volt egyszerű, de ez igy már röhejes...rosszabb, meg titkosabb a Blizzard, mint a CIA... )

Szóval a követekezö e-mailen keresztül lehet csak velük bármilyen account ügyben intézkedni:
wowaccountrevieweu@blizzard.com

(Szerintem fontos, hogy arról az e-mail cimröl irjál, amit te a saját accountodban megadtál.
Egyébként a cím innen is elérhető:
http://www.wow-europe.com/en/support/accountbilling.html

Amilyen adatokat jó lesz,ha előkaparsz mire a válasz e-mail megérkezik:
-Account neved (reméllem ezt nem kell magyarázni Smile)
-Regisztrált Neved
-Regisztrált Lakcímed
-Regisztrált e-mail címed
-Titkos kérdésed és erre a válaszod
-A játék dobozában található kód, amit az account létrehozásakor be kellett pötyögnöd
-És hogy mikor léptél be utoljára (hogy azt az állapotot kapd vissza, ami volt)
-Esetleg kérhetik a személyid faxolt változatát is... (szintén No comment...)

( FONTOS: az accountod passwordját soha nem fogja kérni Töled a Blizzard, semmilyen formában !!! )

És még egy kis apróság: nem csak a telefonos ügyintézéshez, de sajnos az e-mailezéshez is profi angoltudás szükséges!! (Ha esetleg ezzel gond van, szívesen segítek bárkinek...)

Remélem ezt a kisregényt kevés embernek fog kellenie "muszály"-ból elolvasnia...de akiknek igen, azoknak remélem hasznára lesz.

Sok sikert, jó játékot, puszi pápá:

Manócska Smile
Puding
Fórum Initiate
Fórum Initiate

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 9:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez itt a nyilvános fórumunk, szerintem a telefonszámot szedje ki valaki a hozzászólásból.

Rugók Népe Front
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Cavalera
Vendég
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 26, 2006 9:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.wow-europe.com/en/support/ca-article.html

Manócska megkért, hogy írjam ezt ide. Itt a hivatalos formula, ez alapján írjon a blizzardnak akit érint. Én is így tettem vasárnap, ma kaptam választ, hogy tudomásul vették, majd intézkednek blabla... secret answeren kívül mindent megadtam, remélem hamar visszakapom az accom. Meg azt is remélem, hogy nem lesz több ilyen lopás Crying or Very sad Evil or Very Mad
Raid Leader of
Raid Leader of

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 8:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Puding írta:
Ez itt a nyilvános fórumunk, szerintem a telefonszámot szedje ki valaki a hozzászólásból.

Kiszedtem.
Manócska
Fórum Initiate
Fórum Initiate

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 3:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi Noon...
Bocs a zavarért...
Pudingnak igaza van...
Nem gondoltam át rendesen, hogy nem a legjobb ötlet feltenni a tel. számom...
Kösz a kiszedést mégegyszer Very Happy
Zanzil
Fórum Initiate
Fórum Initiate

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 02, 2006 5:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már kezdek nagyon ideges lenni, szerdán írtam meg a levelet és ma már hétfo de még mindig semmi válasz. Szarnak az egészre vagy mi van?!?!?! Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Cavalera
Vendég
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 02, 2006 6:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szept 24én írtam, azóta a legyek türelemmel mailon kívül semmi... és én is kurvára unom már Evil or Very Mad
Fórum Initiate
Fórum Initiate

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 09, 2006 5:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Egy másik szerveren (Daggerspine) odáig mentek, hogy TÖRÖLTÉK az egyik játékos accountját. Nemcsak "egyszerűen" kirabolták a karaktert, hanem megsemmisítették.... A Blizz a vállát vonogatja, de hír még semmi.

Tényleg félelmetes, hogy valami, ami tulajdonképpen a Te (vagy bárki) másik élete volt, egyik pillanatról a másikra egy csettintésre szertefoszlik. Szóval vigyázzatok.... (bár gondolom ezt már mindenki ezerszer hallotta).

Csók mindenkinek
donkuzino
Fórum Initiate
Fórum Initiate

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 22, 2008 2:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, megosztom hát én is veletek

Az én accomat 2 hete lopták el egyik karim bumm áttolták német serverre és ott eladtak minden cuccomat

a srác online volt aratoron a guildem tagjai spammolták a gm-et hogy csináljon valamit de basztak ráSmile)) 6 karit fullra pucccérra tolt a hacker

másnap accom bannolták majd bizonygatás után uj passwordel visszakaptam az accom puccéron....

még most se kaptam vissza a cuccaimat

konklúzió---->> ne wowozz (ez elvetve) ,valami csúcs virusírtó kell, vagy szar kari amit ugy se lopnak el:))))

na hát nekem egyik se volt
Vissza az elejére
Sziszaa
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 22, 2008 4:33 pm    Hozzászólás témája: Szisza távolléte Hozzászólás az előzmény idézésével

Siasztok!
Mint tudjátok,az utóbbi napokban szarakodott a gépem... hát tegnap fel is adta aszolgálatot,tönkrement. Pont Csirivel beszélgettem előtte vagy 10 perce,hogy az utóbbi időben nagyon szar.... Apa azt mondta neki van egy másik gépe,amit nekem ad. ÁLlítólag jó gép,de elviszem hétfőn szerelőhöz,és megnézetem,hogy milyen állapotban van. Ha kell bele valami megveszem,és beleszeretetem. Nem direkt tűntem el eddig sem, csak mert tegnap hallottam pár megjegyzést ts-en,mint pl: Szisza persze megint offline, erre mondja valaki: h meg sem lepődöm.

Nem azért lettem offline,mert nem akarok raidremeni, ezzel félre értés ne essék,de nem az én hibám volt,hogy tönkre ment a gép.

Most 1 hétig,max 2 lehet nem tudok lenni, minden a gépemtől fog függeni. Sajnálom, hogy pont a próbaidőmben történt ez, Igyekszem hamar visszatérni. Ne haragudjatok. ÜDv: Szisza

Ui: Csirivel már ezt lebeszéltük, hogy írok ide ideiglenes távol lét miatt. Köszönöm neki a megértését.
Vissza az elejére
Majomka
Class Captain of
Class Captain of

HozzászólásElküldve: Hétf. Aug. 25, 2008 9:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ok semmi gond, rakd össze a szétgurult alkatrészeket! Laughing

Talán futnék még, de már nincsen hova mennem
S a rosszat keresi az ördög bennem

"Büszke magyar nemzet: csórók vagyunk és önveszélyesek, csak akkor hagyjuk abba egy időre a lopást, ha hazudunk valamit."
Vissza az elejére
Sziszaa
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 06, 2008 7:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
Nos,megkaptam azt a gépet,amiröl beszéltem. Sajna csak most,mert apa kórházban volt,és nem tudtuk elhozni addig,amig bennt van. Hétfön munka után elviszem,és megveszek bele mindent,amit kell,és beletetetem. Ùgyhogy a héten már vissza tudok jönni,és végre normálisan játszhatom. Sajnálom h ennyire eltüntem,de igy alakult. Köszönöm a megértéseteket.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.