Tartalomjegyzék Alliance of Destiny
World of Warcraft Guild EU-Arathor

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok    
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

vélemény DW

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Csiribá
Hammer of Dawn

HozzászólásElküldve: Kedd. Máj. 20, 2008 7:06 pm    Hozzászólás témája: vélemény DW Hozzászólás az előzmény idézésével

No akkor itt kell pontot tenni a végére !
Ezúton kérek minden AOD játékost, hogy ne irjanak több commentet a témához. Sőt ez igazából nem is kérés… Morcos leszek ha ezt nem tartjátok tiszteletben !
Minden vezető eldöntheti, hogy ront vagy javít a kialakult helyzeten. Igy ti is eldönthetitek melyik utat választjátok.
A toborzási módszereitek ellen kifogásaimat továbbra is fenntartom. Tegnap valóban megkerestem a DW officerét, és kifejeztem nemtetszésem a mostmár 3 hónapja tartó jelenség ellen. És lehet nem voltam feltétlenül minden elvárásnak szalonképes, de melyik ember lenne az akinek a csapatát csesztetik. Ha esetleg ezzel bántottam volna egyesek érzékeny lelkét attól elnézést kérek, de abba is gondoljon bele miből következett az egész ! A panaszunk nem egy paranoid elme kitalációja, hanem valóság és ezt már többször jeleztük, jó lenne ha a megfelelő fülekben meghallgatásra is találna. Viszont visszautasítom, hogy anyáztam volna ! Jó lenne azért különbséget egy jogos felháborodás indulata, vagy a tirpákság között ! Ne költsünk már rögtön urbán legendeket rögtön ! De tény hogy kőkeményen ki fogok állni a csapatomért amit évek kemény munkájával közösen építettünk, most pedig néhány hatökör miatt veszélybe kerül a klán nyugalma.
„Első lépésben egy dolgot kell eldönteni. Az AoD milyen klán? "hobbi/casual/baráti" vagy "HC/félHC/Progress"?”
Köszönjük de ez a kérdés el van döntve. Mindent lehet persze jobban csinálni, de mi igy csináljuk. Akinek nem tetszik az ajtó mindig nyitva áll.
„érdekes módon mi nem más guild fórumára megyünk sírni, hogy jajderossznekünkmertelmenneksokanjobbguildbe, hanem teszünk ellene, hogy ne így legyen. Ahogy már előttem is írták, fel kéne nőni..
Jelzem mi sem! De mindenhol vannak olyan emberek akiket kevésbé lehet keretek között tartani és nem feltétlenül úgy fogalmazzák meg véleményüket ami előbbrevisz, ettől függetlenül még lehet igazuk ! Személy szerint a Majomka post megszületésének nagyon nem örülök. Viszont a feladathoz köszönjük fel vagyunk nőve, mind korban mind hozzáállásban. Nemvagyunk sem hülyék, sem fogyatékosok, emberek jönnek mennek, de ha egy csapat jelez a másiknak hogy egyes tagjainak a módszereivel komoly gondjai vannak és zavarja őket akkor nem meghazudtolni kell hanem kivizsgálni, és ha az nem vezet eredményre van egyéb susskuss van a háttérbe akkor mint az érintet csapat vezetője némi választ várnék a másik féltől és elhatárolódást az ilyen módszerektől. AOD is megtehetné, hogy elkezdené rávenni a Playing for Fun hajlithatóbb tagjait, hogy jöjjenek át hozzánk, itt majd kapnak mindent amit eddig nem, és igy is lenne csak ezzel meg is folytanánk az adott csapatot ami gusztustalan és számunkra nem járható út !
Mindenki oda megy az AODból ahová kedve tartja, de ezúton kérem azokat, akik miatt ez az egész szánalmas dolog kitört, hagyják abba a csapatom zargatását !
Viszont részemről elfogadom amit Grant leírt, hogy megtette a lépéseket annak érdekében, hogy ez az erőszakos toborzás abbamaradjon és a témával többet nem kívánok foglalkozni. Amennyiben a jelenséget ismét észlelnénk, akkor a 2 csapat vezetősége fogja rendezni a problémát, nem a WOW fórum !
Csiribá
AOD guild leader

ez ment ki a dw forumr aha egyszer kiér valamikor
donkuzino
Fórum Initiate
Fórum Initiate

HozzászólásElküldve: Szer. Máj. 21, 2008 3:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem vagyok AoD-os így hozzá szólhatok:)))

csak annyit ,hogy ez az elszipkázó jelenséget már más servereken is láttam, és mi lett a vége???....

mind a két klán feloszlott és uj alakult.. Remélem itt nem ez lesz, amugy nekem nagyon szimpatikus a guild vezetése és hozzáállása a témához

Ja .. az inso-soknak ne mondjátok ,hogy ide kezdtem irogatni mert nagyon picsán rugnak.))))) , vagy talán örülnek hmmmm kell a változatosság
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.