| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Zozohun Member of

Csatlakozott: 2007.02.10. Szombat 0:06 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 9:26 am Hozzászólás témája: Fizetés bank kártyával |
|
|
| Sziasztok. Végre itthon vagyok és azzal a problémával találkoztam hogy az angol bank kártyám fizetését nem fogadták el és letiltották az accom. Már írtam nekik 2 levelet is de eddíg semmi reakció nem volt. Van valakinek tapasztzalata hogy kb emnnyi időn belül oldják ezt fel? Bár nem értem mi a gond hiszen ha megnézik a wow accom és a bank kártya is ugyan arra a névre van bereggelve. És a banknak megvan a magyar címem is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zedorg Member of

Csatlakozott: 2005.12.23. Péntek 10:41 Hozzászólások: 833 Tartózkodási hely: bp
|
Elküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 10:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
Az accod nem hiszem hogy letiltottak, max azt hogy a kartyaval fizethess. Nekem is volt amikor elirtam 3x valamelyik mezot, fokepp a datum :)
Valoszinuleg Te is elirhattad? Azt hiszem 1 het amugy vagy 3 nap? Minden esetre feltolto kartyaval elvileg tudsz nyomulni. _________________ Zedorga |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zozohun Member of

Csatlakozott: 2007.02.10. Szombat 0:06 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 11:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
| De letiltották az accot mert sem game carddal sem kártyával nem tudok fizetni. És mindkét mezőnél azt írja hogyí sajnos az accom nem aktív és hogy keressem fel a billing supportot a problémával kapcsolatban |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Noon Raid Leader of

Csatlakozott: 2005.12.21. Szerda 22:47 Hozzászólások: 1286 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 11:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
elmeletben ugy mukodik, hogy:
3x elszurod - tiltas 24
ezalatt meg1x - tiltas 48
aztan.... _________________ Noon (Happy) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zozohun Member of

|
Elküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 11:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Az a vicc a dologban hogy csak 1x szúrtam el. 2x-ra jól adam meg és fel is tudtam menni a játékba. Aztán 2 nap múlva már nem tudtam beloggolni és akkor mentem fel megnézni a wow-europe oldalra hogy mi a baj. Láttam hogy az accom le van fagyasztva. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szenta Member of

Csatlakozott: 2006.02.14. Kedd 15:20 Hozzászólások: 1124 Tartózkodási hely: Ulánbátor
|
Elküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 12:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
PFF klánban hallottam most ilyenről. Arki testvérét is igy tiltották le. ELméletileg az a gondjuk, hogy 2 különböző bankkártyával lett fizetve és akkor lopást vagy eladást feltételeznek mögötte.
Mindjárt szólok Arkinak hogy irogasson pár sort ide...
-------------------------
Közbe kiderült, hogy deaktiváltátok Irni már nem tud ide Ugyhogy ennyi... akit meg érdekel IG megkeresheti, nők meg személyesen is bármikor  _________________ AOD fórum vendég és szurkoló amig lehet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|