Tartalomjegyzék Alliance of Destiny
World of Warcraft Guild EU-Arathor

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok    
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

WOTLK tesztszerver - 1st BOSS DOWN

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Lylien
Hammer of Dawn

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 26, 2008 10:50 pm    Hozzászólás témája: WOTLK tesztszerver - 1st BOSS DOWN Hozzászólás az előzmény idézésével

5 fős elite csapatunk kipróbálta a Lich King kieg teszverzióján az első outdoor bosst 'heroic mode'. 4 wipe után a taktikát finomítottuk, és 5ödikre mint kés a vajban halál nélkül, épp enrage elött 10 sec-kel megfektettük. Ime:

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kirii
Vendég
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 27, 2008 9:49 am    Hozzászólás témája: :D Hozzászólás az előzmény idézésével

Aha nem kicsit szoptam be a poént ... látszik most keltem Very Happy durca volt .. A WOTLK kiirásra azonnal mozdulok ... majd Taktika leírást lehet igényelni ? Very Happy
Because its shorter then Yes!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Bazsy
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 27, 2008 7:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem sima tank and spank:)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Teki
Hammer of Dawn

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 7:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Marha Laughing

Profiler link halott, nesztek armory

Sámli az Armoryn, mikor épp elérhető...

"A KIVÉTEL ERŐSÍTI A VAKBELET!”
Vissza az elejére
Enemybeka
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 9:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mennyi az enrage timere?
Lylien
Hammer of Dawn

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 11:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na a tactic:

A fight 5 sec-es, ami alatt az MT agrót épít, célszerű Charge-al nyitni majd egyből Challenging roar, és mehet a nuke.

Az 5 sec után agrót dob, és enrage-el.
Épphogycsak egy Soul Burn belefért....

Enrage alatt bekiabálja a hozzá 20yrdon belüli mobokat, de szerecsénk volt, mert leirtottuk elötte a környéket és 'tiszta' terepen sikerült beagrózni. Szerencsére optimális volt a raidsetup, faxa raid buffokkal.

A tacticról annyit, hogy MT-nek kötelező a [item=13455]Greater Stoneshield Potion[/item], casterek a trinketeket már pull elött elnyomják.
Pullkor élből az MT-n az összes HoTnak rajta kell lenni, valamint Nature Swiftness-t be kell nyomni, MT agró után egyből mehet a Tranquility,hogy az enragekor még legyen egy kis idő. Palával val'sz Lay on Hands kell...

Melee dps nem szerencsés, pl. rugókat összenyálazza és onnantól kezdve ök már harcképtelenek (mire elmennek zsepiért, amit az addok dobnak addig már enrage lesz).

Hard enrage-e van, ami kb annyit tesz, hogy nemcsak széjje'vágja a raidet, de annyira begazul, hogy befut SW-b és ott is mindenkit lecsap.
(a mozgó kenyérárussal kezdi, majd az ovis gyerekekkel, de hát ilyen az élet Very Happy )
30 perces repop van wipe után... ezért korán kell elkezdeni a try-okat, hogy a raididőbe meglegyen.

Phat loot:
[item=1516]cement sámli / hunter axe[/item]
[item=1513]reticsics....sry... dps pala sword[/item]
[item=2214]tank pajzs[/item]
+ 4 [item=29434]Badge of Jusice[/item] /kopf

Nagyjából ennyi, remélem segitettem.
Leforditom angolra, és felteszem a bosskillers.com-ra is.

Sok sikert, yo lootol.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kicscsillag
Raid Leader of
Raid Leader of

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 12:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pfujjj, de beteg vagy :DDD
Vissza az elejére
Árnyharcos
Fórum Elitist
Fórum Elitist

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 28, 2008 12:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lylien írta:
Leforditom angolra, és felteszem a bosskillers.com-ra is.

Nemá vazze, ott se fordíccsák le magyarra a köcsö...akarom mondani kedves játékostársak az angol verziót... tanuljanak meg magyarul, elvégre ez egy magyar nyelvű játék, vagy nem? Vagy csak Arathor magyar nyelvü? Tökmindegy... világnyelv... tanulják meg... Razz
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.