Éjféll Fórum Initiate

|
Elküldve: Csüt. Jan. 29, 2009 7:37 pm Hozzászólás témája: Éjféll jelentkezése - elutasítva |
|
|
Karakter Név: Éjféll
Class: rogue
Race: Night elf
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Profil: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=%C3%89jf%C3%A9ll
- Előző Guild(ek): Isten ostorai, Playing for fun
----------------------------------------------------------------------------------------------
- Kérdés: Neved?
- Válasz: Gergő
- Kérdés: Életkorod?
- Válasz: 14
- Kérdés: Miért pont hozzánk akarsz csatlakozni és miért hagyod/hagytad ott jelenlegi guilded?- Válasz: Szeretnék egy hozzáértő és barátságos guildhoz tartozni , Isten ostoraiból azért léptem ki mert túl sok volt a rogue és nemjutottam le raidra , Playing for funról inkább nembeszélnék...
- Kérdés: Hetente, hány raidet tudsz bevállalni esténként?
- Válasz: 2őt biztos a többi az időtől függ.
- Kérdés: Az elvállalt raideken, 20:00-00:00-ig Online tudsz lenni?
- Válasz: hétköznap csak 9ig tudok maradni ... Péntek szombaton meg raid endig.
- Kérdés: TeamSpeak-en képes vagy figyelni és kummunikálni?
- Válasz: persze
- Kérdés: Raid tapasztalatod a játékban?
- Válasz: Naxx 10fő full , 25fősben Sarthariont és Kel'Thuzadot nemláttam , VoA, obsidian
- Kérdés: Melyik volt a legnehezebb Boss amivel eddig találkoztál, és miért?
- Válasz:Thaddiusnál elsőre bewipeoltem mert összetévesztettem az oldalakat de ez már nemfog többször elő fordulni -
Kérdés: Aktívan használod a Guildod Fórumát, és weboldalát?
- Válasz: igen
- Kérdés: Mi az általad játszott karakter gyengesége és erőssége?
- Válasz: erőségge mindig is a dps volt , a gyengeségére nemtudok választ adni.
- Kérdés: Barátok AoD-ban/Ajánlód? (van "neve" / nincs)
- Válasz: Drlbot, Syrend
- Kérdés: Hajlandó vagy-e áttalentelni magad, ha a guildnek úgy van rád szüksége?
- Válasz: igen
- Opcionális: Bármi egyéb amit tudatni szeretnél velünk, mert úgy érzed fontos számodra vagy esetleg döntő lehet a felvételed szempontjából.
- Válasz: Sajnálom hogy csak pénteken és szombaton tudok raid endig maradni , de hétköznap 9ig szivesen beugranák.
- Állítsd fontossági sorrendbe, te általad szerint. (1. a legfontosabb és így tovább...)
1. társaság
2. Progress
3. loot
4. sör
5. pvp
--------------------------------------------------------------------------------------------
- Van valami kérdésed felénk?
- Kérdés(ek): |
|