Tartalomjegyzék Alliance of Destiny
World of Warcraft Guild EU-Arathor

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok    
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Fizetés bank kártyával

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zozohun
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 9:26 am    Hozzászólás témája: Fizetés bank kártyával Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok. Végre itthon vagyok és azzal a problémával találkoztam hogy az angol bank kártyám fizetését nem fogadták el és letiltották az accom. Már írtam nekik 2 levelet is de eddíg semmi reakció nem volt. Van valakinek tapasztzalata hogy kb emnnyi időn belül oldják ezt fel? Bár nem értem mi a gond hiszen ha megnézik a wow accom és a bank kártya is ugyan arra a névre van bereggelve. És a banknak megvan a magyar címem is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zedorg
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 10:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az accod nem hiszem hogy letiltottak, max azt hogy a kartyaval fizethess. Nekem is volt amikor elirtam 3x valamelyik mezot, fokepp a datum :)
Valoszinuleg Te is elirhattad? Azt hiszem 1 het amugy vagy 3 nap? Minden esetre feltolto kartyaval elvileg tudsz nyomulni.
Zozohun
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 11:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De letiltották az accot mert sem game carddal sem kártyával nem tudok fizetni. És mindkét mezőnél azt írja hogyí sajnos az accom nem aktív és hogy keressem fel a billing supportot a problémával kapcsolatban
Vissza az elejére
Noon
Raid Leader of
Raid Leader of

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 11:37 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

elmeletben ugy mukodik, hogy:
3x elszurod - tiltas 24
ezalatt meg1x - tiltas 48
aztan....
Zozohun
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 11:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az a vicc a dologban hogy csak 1x szúrtam el. 2x-ra jól adam meg és fel is tudtam menni a játékba. Aztán 2 nap múlva már nem tudtam beloggolni és akkor mentem fel megnézni a wow-europe oldalra hogy mi a baj. Láttam hogy az accom le van fagyasztva.
Vissza az elejére
Szenta
Member of
Member of

HozzászólásElküldve: Kedd. Feb. 05, 2008 12:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

PFF klánban hallottam most ilyenről. Arki testvérét is igy tiltották le. ELméletileg az a gondjuk, hogy 2 különböző bankkártyával lett fizetve és akkor lopást vagy eladást feltételeznek mögötte.
Mindjárt szólok Arkinak hogy irogasson pár sort ide...

-------------------------
Közbe kiderült, hogy deaktiváltátok Smile Irni már nem tud ide Smile Ugyhogy ennyi... akit meg érdekel IG megkeresheti, nők meg személyesen is bármikor Wink Wink Laughing
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Általános Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.